АН-99 каменоделие

Home/АН-99 каменоделие
Verified
an-99.png
ул. „Владимир Зограф“ 112а, София, България
112 улица „Владимир Зограф“ София Област София 1229 BG
0897 814 3330897 814 333

АН-99 е специализирана фирма в сферата на каменоделството. Тя е създадена през 1999г. от Андрей Николов съвместно със съдружника му Стефан Стефанов.

Фирмата АН-99 предлага монтиране, изработване и цялостно проектиране на облицовки, настилки, надгробни паметници, възпоменателни плочи и триплекс. Материалите на изделията са варовик, гранит и мрамор. Фирмата предлага и услуги, които включват цялостно поддържане и озеленяване на гроба. Според желанията на клиентите, могат да бъдат изготвени ръчно рисувани портрети върху черен гранит или порцеланови снимки в индивидуални размери и форми. АН-99 притежава отлично оборудвана складова база с галерия от паметници, снабдена с професионална техника и машини за рязане, полиране и обработка на материалите. Фирмата разполага с автобаза, която осигурява транспортни услуги на направени поръчки по територията на цялата страна.

Цените на изделията варират спрямо размерите, използваните материали и спецификата на работа. По желание от клиента, към изготвения проект могат да бъдат добавени аксесоари като специални настилки и облицовки, вази, фенери, мозайки, пейки, маси или допълнителни камъчета. За да направите възможно най-удачния избор, то екипът на фирмата ви предоставя