Допелхерц Магнезий

Home/Допелхерц Магнезий
Verified
doppelherz-logo.jpg
гр. София ул. „Проф. Рашо Рашев” № 4, ет. 1, офис 1-4
4 улица „проф. Рашо Рашев“ София Област София 1700 BG

Допелхерц актив Магнезий 500 ДЕПО се препоръчва при поява на мускулни схващания (крампи), стрес, умора като допринася за нормалната функция на нервната и сърдечно-съдовата система. Удобството на таблетките се дължи на удълженото освобождаване не наведнъж, а през целият ден. 

При приема на Допелхерц актив Магнезий 500 ДЕПО вие си осигурявате нормално функция на нервите и мускулите, включително и сърдечния мускул и нормална работа на метаболитните процеси и производството на енергия.

Двуфазната ДЕПО таблетка има два слоя като единият действа на бързо, а другият контролирано и така се осигуряват нуждите на организма през целия ден.

Нуждите от магнезий се повишават при хора, които са активно спортуващи, подложени на стрес и нервно напрежение, при тежка физическа работа, при употреба на цигари и алкохол, при мускулни болки и схващания и по време на бременност и кърмене.

Валя Данчева
5.0

Преди да започна да приемам хранителната добавка на Допелхерц, се чувствах константно изтощена и напрегната от забързания си начин на живот, но сега смело мога да твърдя, че нямам този проблем. Винаги съм си мислела, че физическата активност е достатъчна за здравословен начин на живот, но разнообразното хранене и необходимите хранителни добавки ми показаха, че не само мога да изглеждам добре, но и да се чувствам прекрасно, което беше и моята цел – да постигна баланс между духа и тялото си, за което мога да благодаря на Допелхерц. На българския пазар срещнах огромно разнообразие от продукти с магнезий, но Допелхерц ме спечелиха с факта, че са изградено име в Западна Европа и са еквивалент на качество във фармацевтичната индустрия.

Константин Карапеев
5.0

Магнезий Спорт ДИРЕКТ: Безспорно това е моят фаворит на Допелхерц от продуктите им с магнезий – вкусът е изключително свеж и приятен! А и е изключително практичен продукт, тъй като е под формата на сашета, и не се нуждаеш от вода при неговия прием. Започнах да използвам този продукт още при неговото първо представяне в България през 2018г. и мога да кажа, че до днес съм изключително доволна от неговите благоприятни свойства. През целия си живот съм тренирала най-различни видове спорт от народни танци до бокс, което е причината организмът ми да се нуждае от набавянето на минерали и витамини от група B. Освен, че магнезият се грижи и подпомага нормалното функциониране на мускулите ми по време и след наторваща тренировка, той ми помага да елиминирам чувстото на отпадналост и умора в ежедневието си.

Лидия Минчева
5.0

Благодарение на този продукт се преборих с болезнените мускулни крампи. Особено през нощта схващанията бяха доста продължителни и мъчителни. Откакто приемам Допелхерц Магнезий 500 значително се намали чувството на умора, стрес, нервно напрежение и безпокойство.

Изчезнаха прескачанията на сърцето, които ме измъчваха ежедневно. Допелхерц Магнезий 500 ми помага да чувствам много по-тонизиран и по-концентриран и в работата, което го отчитат и моите колеги. Отрази се положително и на съня ми. Вече спя по-пълноценно и продължително.

Марин Бешев
5.0

Като спортист, изпробвал много продукти съдържащи магнезий, мога да споделя, че  Допелхерц Магнезий 500 е един от най-ефективните.

Използвам го непрекъснато, защото много ми помага по време на тренировките и състезанията. Причината да му се доверя е, че усещам ефект няколко часа след приема му, мога да го използвам неограничено дълго време стига да спазвам дневния прием без опасност от предозиране, качеството му е немско, количеството магнезий е високо и има удължено освобождаване, което за мен и моят треньор е от изключително значение.

Препоръчал съм го на много приятели, семейство, колеги и всеки един от тях е много доволен. Колкото и пълноценно да се опитвам да се храня, не мога да компенсирам магнезиевият дефицит. За съжаление при нас спортистите той още повече се засилва заради интензивните тренировки, които водят до по-обилно изпотяване и от там до по-голяма загуба на магнезий. Другото важно нещо, на което ми обърна внимание треньорът, е че магнезият не може да се произведе и да се съхранява дълго време от организма. Затова ДЕПО таблетката на Допелхерц Магнезий 500 е идеалният за мен вариант.

Разглеждате 4 резултата от бизнес каталога