Е-Скейт София - Ховърборди

Home/Е-Скейт София - Ховърборди
Verified
e-skate-sofia.jpg
София-град, България
площад „Независимост“ София Област София 1000 BG

Качеството е това, което откроява оригиналните продукти от имитациите.

Затова ние от Е-Скейт София държим първо на качеството. Знаем, че за вас, нашите клиенти и фенове, е много по-важно да откриете ховърборд или електрически скейтборд, на който да се наслаждавате.

Koowheel

Е-Скейт София е партньор на Koowheel – Един от най-големите производители на електро-задвижвани превозни средства. Това е компания, произвела повече от 700 000 продукта само за последните за последните 4 години.

Koowheel e най-големият конкурент на Boosted и Evolve, като портфолиото и продукти е значително по-голямо, а качеството на продуктите може да се каже, че надвишава значително по-голямата част от останалите производители. Компанията предлага 24 месеца гаранция за производствени дефекти, за Европа.

Ховърбордите на Koowheel са сертифицирани за качество по световните стандарти и са с патентован дизайн. Това означава, че трудно ще намерите техни имитации, за разлика от обикновените ховърборди, при които под един и същ пластмасов корпус може да бъдат сглобени компоненти с най-разнообразно качество.

Yuneec International

Вторият голям световен производител, на когото Е-скейт София е партньор е Yuneec International.

Компанията е пионер в електрическата авиация, конструира един от първите електрозадвижвани самолети, водеш производител на любителски и професионални дронове, и топ производител на електрически скейтборди.

Всъщност електромоторите интегрирани в електрическите скейтборди на Yuneec са същите, които се използват и в самолетите конструирани от компанията.

Затова и са се наложили с супер-висока надеждност.