Клиника Д-р Мухамет Дилбер - Ринопластика

Home/Клиника Д-р Мухамет Дилбер - Ринопластика
Verified
rinoplastika.png
Bahçelievler Mahallesi, D-100 Yanyolu Metroport Busidence 14/B D:702, 34180 Bahçelievler/İstanbul
Rauf Orbay Caddesi İstanbul 34158 TR

Прилагането на операция за корекция на носа, известна като ринопластика, се налага в случай на нужда или по желание на пациента. Изкривяването на носа може да е резултат от генетични или травматични фактори и може да се коригира успешно с прилагане на ринопластика в Турция.

Извършването на операция на носа може да бъде с цел корекция на естетически проблем – когато става въпрос за корекция на върха на носа или премахване гърбица на носа, а в някои случаи и решаване на функционален проблем – при изправяне на изкривена носна преграда, която затруднява дишането.

Главно специализирана в извършването на пластична операция на носа или ушите е клиника Д-р Мухамет Дилбер в Турция. Хирургът д-р Дилбер извършва септопластика и ринопластика в частната си клиника от 2011 година, като преди това практиката му преминава в оториноларингологичния център на клиниката в Аджъбадем. Днес неговото име е едно от разпознаваемите в областта на оториноларинологията, зад гърба си има над 10 000 успешни интервенции за над 38-годишния си стаж.