luxnox - светещи бои

Home/luxnox - светещи бои
luxnox.jpg
гр.София, кв. Младост-3, ул. Филип Аврамов, № 17

Ние за първи път Ви предлагаме качествено нов продукт – ВИДИМИ и НЕВИДИМИ бои, САМОСВЕТЕЩИ в тъмното и СВЕТЕЩИ при осветяване с UV светлина. Cъщо така Ви представяме и уникалната паста за матиране на мрамор и гранит.Тези продукти са съвсем нови, дори неизвестни както на нашия, така и на чуждите пазари.
Основното, което трябва да се знае за тях, е това, че те НЕ съдържат фосфор и радиоактивни елементи, които също имат свойството да излъчват светлина, но не са безвредни за човека и околната среда. Продуктът, който Ви предлагаме, е плод на най-нови технологии светещи и луминосцентни бои, произведени на базата на луминофора, който е екологично чист и абсолютно безвреден за здравето на хората.
Нашата фирма разпространява светещи в тъмното продукти, намиращи широко приложение в най-различни среди : от строителство и ремонт, до дизайн, реклама и развлекателни занимания. Светещите бои са нова технология, която е разработена на основата на луминофор, като през деня събират светлина , а през нощта я излъчват.Те светят в продължение на 8-10 часа.Освен това впечатляват и с други свои качества и възможности – те намират приложение и при рекламни агенции, художници, магазини, дизайнери, специалисти по автотунинг, аерографи, производители на сувенири, бижутери, домашни майстори.
sveteshtiboi.com