Пролок Системс ЕООД

Home/Пролок Системс ЕООД
Verified
41 улица „Цар Асен I-ви“ Варна Варна 9002 BG

“Пролок системс” EООД (PLS) е частна българска компания, която започва своята активна дейност в началото на 2012 г. Водени от нашите основни принципи: честни, лоялни и отговорни, фирмата успя да се наложи на пазара за изграждане на системи за сигурност. Уверени в качеството на услугите предлагани от нас, успяхме да привлечем за краткото време голям брой клиенти.

Към момента фирмата развива дейност в следните направления:

– Системи за видеонаблюдение, проектиране, изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение. IP базирани системи за виденаблюдение, HD-TVI Системи за видеонаблюдение, аналогови системи за видеонаблюдение. Фирмата използва доказани и наложили се марки на българския пазар.

– Контрол на достъпа: проектиране и изграждане на системи за контрол на достъпа, гаранционна и след гаранционна поддръжка. Гъвкави и иновативни решения за управление и следене достъпа до бизнес и жилищни сгради, системи за контрол на достъпа и работното време, паркинг системи.

– Хотелски електронни брави: монтаж и поддръжка на хотелски електронни брави Vingcard. Терминал за издаване на карти VC 2800, софтуер за рецепция Vision, електронни сейфове, енергоспестители, паник системи.

– Домофонни системи: проектиране, монтаж, гаранционен и след гаранционен сервиз. Аналогови домофонни системи. Цифрови домофонни системи. Видеодомофонни системи. Работим с продуктите на следните производители: Комакс, Фарфиса, Нипон, Ласкомекс, Телеком, Бетамарк и Аудио.

– Алармени системи: фирмата проектира изгражда и поддържа алармени системи.

– Противопожарни алармени системи: изграждане и сервизно обслужване на противопожарни алармени системи и инсталации. Адресируеми пожарни системи. Конвеционални пожарни системи.

– Автоматика за врати: бариери, автоматика за портални врати, автоматика за гаражи.

Следвайки тенденциите за развитие на пазара, фирмата работи по внедряването на иновативни технологии, изграждането на цялостни системи за автоматизация и свързаност между използваните в даден обект системи за видеонаблюдение, алармени системи, системи за контрол на достъп и противопожарни системи. Разполагаме с екип от инженери с богат дългогодишен опит в изграждането и поддържането на системите които предлагаме и множеството реализирани от нас проекти.