Туристическа агенция "Ту Травъл"

Home/Туристическа агенция "Ту Травъл"
гр.София, ул. Стефан Караджа 12Б, ет.1
12Б улица „Стефан Караджа“ София Област София 1000 BG
029804446029804446

Ту Травъл бе създадена, за да прави пътуването по света възможно и достъпно за всички хора, като предлага туристически продукти, съобразени с техните нужди и изисквания. Всички ние от Ту Травъл Ви предлагаме опит, партньорство и качество при организирането на Вашето пътуване или посрещане на Ваши гости – за обслужване, за което можете да ни се доверите.
Кои са нашите клиенти?
Това са представители на добре работещи фирми и организации, нуждаещи се от осигурявяне на възможности за реализиране на международните им ангажименти. Но ние отговаряме на техните разнообразни изисквания и очаквания е само в бизнес посока, а и се грижим за организирането на свободното им време, като предлагаме разнообразни и интересни пакети.
Агенцията ни обслужва интересите на консултантски, инвестиционни, куриерски, търговски, транспорни и строителни компании, като добре познатите:
„Виа Виктория” ООД, „Виа Монеда” ООД, „Н.Г.Транс” ООД, „Н.Г.Консулт” ЕООД,, „АСЛ – Фудс” ООД, „АСЛ – Консулт” ЕООД, „Експрес Инженеринг”ООД, „Експрес Дизайн”ООД, „Екпрес Транс”ООД, „Сизиф” АД, „България Експрес” ООД, „Глобал Инс” ООД, „Български хижи” ООД, „Алпин Билдинг” ООД, „ Дил – Строй „ АД, „Доми 99” ООД , „4 В” ЕООД, „ АПРИКОН” АД, „Кридес” ООД, „Марели Пропъртийз“ ООД, „Деливари консулт“ ООД и др.
Стоки
Ту Травъл предлага възможност за избор. Всеки клиент може сам да създаде комбинацията, която е най-подходящата за неговите нужди.
Всеки млад по дух може да намери при нас нещо за себе си. Ако има желание да пътува и изследва нови дестинации, той печели нашето внимание, а продуктите ни за него са на най-добри за пазара цени.
Ту Травъл ще ви посочи и организира най-актуалните и завладяващи екскурзии в страната и чужбина, включително и до екзотични дестинации, летни и зимни почивки, балнеолечение, маршрути по специални интереси, хоби туризъм и трекинг-програми.
Ту Травъл предлага най-добри маршрути и конкурентни цени на самолетни билети с доставка на билетите на място.
Ангажираме се да Ви уведомяваме своевременно за настъпили промени в разписание и тарифи на авиокомпаниите както и предлагани от тях промоционални пакети.
Интересувате се от място, което не сте намерили на нашия сайт? Обадете ни се! За нас ще е удоволствие да разработим програма съобразно Вашите предпочитания и изисквания.
Услуги
На вашето внимание предлагаме следните услуги:
• туристическа информация и консултация
• самолетни билети
• хотелски резервации
• екскурзии
• почивки
• коли под наем
• трансфери
• организиране на семинари
• застраховки
• доставка на пътнически документи на посочен адрес по желание на клиента
Контакти