Волфтех Лифт Компонентс

Home/Волфтех Лифт Компонентс
wolftech 1.jpg
гр. София, жк.Люлин, ул. Джавахарлал Неру 28, Силвър център, офис 30
№28 булевард „Джавахарлал Неру“ София 1324 BG

Wolftech Lift Components e оторизиран дистрибутор на Bulut Makina и Aybey Electronik в България.
За нас
Wolftech Lift Components e оторизиран дистрибутор на Bulut Makina и Aybey Electronik в България.

Ние предлагаме проектиране и производство на всички видове асансьори. Високо квалифицираният ни инженерен екип винаги е готов да намери индивидуални решения за вашите специалните проекти. Поръчките се изпълняват съобразено със специалните нужди на клиента.

Следпродажбените услуги, предлагани от нашия технически екип са един от най-важните моменти, осигуряващи удовлетвореност на клиентите ни.
Стоки
КАБИНИ,ОКАЧВАНИЯ,ВРАТИ,МЕХАНИЗМИ И ОПЕРАТОРИ,ЗАДВИЖВАНИЯ,GMV ХИДРАВЛИЧНА СТАНЦИЯ,НАПРАВЛЯВАЩИ РЕЛСИ,АКСЕСОАРИ,РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ,СИСТЕМИ ЗА КОНТРОЛ НА ДОСТЪПА,ОПОВЕСТИТЕЛНИ СИСТЕМИ,ДИСПЛЕЙНИ СИСТЕМИ
ЕЛЕКТРОННИ СИСТЕМИ ЗА ОБЩИ ЦЕЛИ,ЧЕСТОТЕН РЕГУЛАТОР,СИСТЕМИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ,БУТОНИЕРИ,АМПУЛИ.
Услуги – асансьорни части,асансьор размери,сервиз за асансьори,монтаж на асансьори,поддръжка асансьори,асансьорни компоненти,електронни компоненти за асансьори,мехнаични компоненти за асансьори,производството на цели асансьори,контролни системи за асансьори,контролни табла за асансьори,акумулаторни ревизионни системи за асансьори,възли за асансьори,монтаж на ескалатори,резервни части за ескалатори,интернет проследяване на асансьор,електрически асансьор,проектиране на асансьори,асансьорни автоматични врати,задвижване icor,задвижване akis,а-е честотен регулатор асансьор,направляващи релси асансьор,контролни платки ас,техническа поддръжка асансьори.
wolftech.bg