Газов котел Daikin D2CND024A1A – Топ Иновация

Home/Публикации/Статии/Газов котел Daikin D2CND024A1A – Топ Иновация
газов котел Daikin

Daikin D2CND024A1A е изключително иновативен модел газов котел

Най-добрата иновация в при газовите котли

Газовият двуконтурен кондензен котел на Daikin D2CND024A1A – 24KW – вашето ново бижу, без което няма да можете. Иновативна система е изцяло създадена и разработена от технологичния екип на Daikin, за да сте в крак с новите технологии, за да е красиво, ефективно и икономично – за да имате постоянно и безпроблемно отопление през цялата година и топла вода за вашите битовите ви нужди винаги.

Плюсовете ба този модел газов котел са много и всеки един от тях е от изключителна важност и прецизиран до последният детайл.

  • Изключително безшумен газов котел по време на работа – това се дължи изцяло на широкия диапазон на модулацията на високоефективният вентилатор, с който е снабден газовия котел. Супер тих и безшумен – едва 49dB – можете да го чуете, че работи едва ако доближите ухо до него.
  • Невероятно практично и лесно управление на отоплението и топлата вода във вашият дом благодарение на опцията да го контролирате от вашия смартфон или таблет с модерното приложение на Daikin – винаги е важно всичко да е под ваш контрол.
  • Съвършен дизайн и преден панел от класа – никога не бива да се прави компромис със бижу в дома ви, което ще гледате всеки ден с удоволствие и ще краси дома ви.
  • Минимизирана консумация на енергия и максимизирано производство на топлина чрез редица иновации.
  • Практичен режим на работа при зададена температура – вие решавате кога, колко и докога.
  • Най-малкият котел – заема едва 0,06 куб.м. и може да се събере реално навсякъде и тежи едва 27 кг

Енергоспестяващ газов котел

Енергийната ефективност на газовия кондезен котел Daikin D2CND024A1A се дължи на факта, че димните газове се конфронтират с вода, която се използва, преди да бъдат отделени. Част от технологията се изразява в модулиращ вентилатор, който абсолютно точно смесва въздуха за горене и горивото, преди да достигне горелката, като това гарантира горене с висока ефективност. При изгарянето на 1 кубичен метър природен газ в димните газове се отделят 1.7 килограма водна пара. Вместо да бъде изведена през димохода, водната пара циркулира отново и се нагрява отново от уникално създаден топлообменник именно за тази цел. Кондензационната технология гарантира изключителна икономия на разходи и ниско въздействие върху околната среда като това е невероятно важно в съвременния ни живот и опазването на околната среда.

Невероятно висока скорост на модулация 1/8 като способността за настройване на мощността осигурява безупречната работа на устройството и функционирането на системата с максимално удобство, минимизиран риск от прекъсване на системата и предимството на елиминиране на вредните емисиите, които се отделят.

Модерна технология от Daikin D2CND024A1A

Високоефективната иновативна и свръхмодерна помпа с контрол на честотата – циркулационна помпа за канализиране на водата през инсталацията за отопление допринася за максималната ефективност на вашия уред.

Изключително достъпен, лесен за монтаж дори в ниши и шкафове заради оптималните си размери и визия с предно управление, което е лесноразбираемо и интуитивно. Чрез автоматизирана система за адаптация на използвания газ Lambda GX горивният процес се контролира максимално, което води и до максимална икономия при използването му. По-ефективното изгаряне на газовете води до максимална ефективност при топлообмена и производството на топлина и затоплянето на водата, което гарантира по-низки разходи за вашето домакинство.

Основни предимства на газовия котел D2CND024A1A

Предимствата на Газовият кондензен котел на Daikin са много – малките размери, модерната технология, ексклузивният дизайн, лесния монтаж и поддръжка – моделът е с редица международни награди като топлообменникът е алуминиев и гарантира изключителни нива на топлоотдаване и минимални загуби. Това, че работи на проточен принцип е извънредно удобно, тъй като водата, която преминава през него се затопля на момента и има възможност да подсигури 11 литра топла вода за 1 минута време като облужва както вашата баня, така и вашата кухня.

октомври 16th, 2019|Публикации, Статии|