Ловни аксесоари и принадлежности за къмпинг

Home/Публикации/Прессъобщения/Ловни аксесоари и принадлежности за къмпинг

Ловен магазин Spyboar е популярен на пазара в България ловен магазин предлагащ богата гама ловни аксесоари и къмпинг оборудване от най-добрите световни марки.

Съвременно оборудване за ловни кучета

Ние от Spyboar.com сме привърженици на технологиите и се уверяваме, че те променят лова на друго по-високо нивo. Например преди години, когато не можехте да намерите своите ловни кучета или те не се поддава на дресировка, сега чрез технологиите тези проблеми са решени. GPS за куче, както и възпитателни каишки решават гореспоменатите проблеми.

Някой от най-силните марки в индустрията са Garmin, Tracker, Dogtra и Canicom. GPS каишките показват къде е вашето куче, къде е ходило изчертават цялата траектория, като някой модели поддържат и функция на разговор с него. Възпитателните каишки мога да помогнат при кучета с твърд характер, те помагат за укротяване на кучето и по този начин се избягват неприятни инциденти.

Иновации при ловните камери

Фото капаните или ловни камери са топ категорията в сайта на ловен магазин Spyboar. Разнообразието в последните години на фото капани е огромно, избора ни за камери които предлагаме е направен на база огромен брой тестове и доказани партньори с които работим. Опитали сме да изберем най-доброто съотношение между цена-качество и надеждност. Предлагаме ловни камери с ММС и E-mail функции, обикновени ловни камери с видими и невидими подсветки. Също така и ловни камери втора употреба.

Най-добрата марка при ловните камери през 2018 г. според нас e Spromise, някой от топ моделите са Spromise S128 и Spromise S358 , камера която е с лесно меню на български език, може да изпраща ММS или Е-mail, с вграден GPRS модул и SMS контрол.

Супер технологии при екипировка и ловни аксесоари

Продуктова катагория ловна екипировка в магазина Spyboar.com е обединила новаторството и традиционния лов. Съвременните продукти от тази категория като ароматни примамки, датчици за движение, слушалки антифони за лов, радиостанции, звукови примамки, двуноги и моноподи, осветление, колиматори, точила за ножове.

Опитът ни показа, че новите неща трудно се приемат особено от старите ловци, които са с консервативно мислене, но за радост младото поколение ловци е готово да експериментира и споделя придобития опит с по-старото поколение ловци и така новите ловни продукти придобиват популярност и полза разбира се. Например слушалките за лов се възприемаха като глезотия, но след година ползване и споделяне, продажбите и положителните отзиви се увеличиха многократно. Те наистина помагат на съвременния ловец, и защо не, когато можете да чувате повече без допълнително напрягане и внимателно вслушване в гората. Пример за подходящи антифони са Walkers Apha Power Muffs, и по-високия клас слушалки Walker Ultimate с 9 пъти увеличаване на слуха. Очила с камера за запис, с която виждате по – ясно благодарение на различните сменяеми стъкла, подходящ модел е Num Axes с вградена HD камера и Bluetooth. Друг подходящ ловен аксесоар с който сте напълно незабележими в гората за секунди е камуфлажен чадър за лов Moultrie с Realtree Xtra Camo.

Продукти за феновете на къмпинга

При къмпинг и хоби секцията в магазина на Spyboar.com има избор на продукти и аксесоари за хора, който обичат да практикуват живот на открито, излети със семейството или приятели . Къмпинг категорията е пълна с удобни, практични и качествени продукти, всеки може да намери нещо за себе си. Шатри, маси и столове, хладилни чанти, барбекю, палатки, спални чували и постелки, къмпинг легла, хамаци както и много интересни, иновативни аксесоари за къмпинг.

Магазина работи с доказани американски, китайски и немски фирми, което значително повиши, качеството на предлаганите стоки, както и опита който придобихме. Някой от основните ни партньори са: GSM Outdoors LLC (САЩ), Pradco LLC, Moultriefeeders (САЩ), Boly Guard (Китай), Spromise (Китай), Uovision (Китай), Skanfriends (Германия), Hagopour (Германия), Numaxes (Франция), Dogtra (САЩ), Garmin (САЩ), Tracker (Финландия) и други.

Където и да е на море, планина, езера или реки, винаги е по приятно с подходяща екипировка и аксесоари, тогава насладата от живота на открито е огромна.
Важен е комфорта, който ще изпитате, когато прекарате нощта на някое незабравимо място, което може да ви зареди с положителна енергия. Търсите палатка да ви пази от дъжд, роса и вятър, качествена и сравнително добра цена – Coleman CRESTLINE 2L. За някои това е достатъчно, но за други желанията са по-големи имаме решения и за тях избора на палатки е огромен.
Компактни и соларни душове, барбекюта, за лагерните огньове скари и щипки, хладилни чанти с добра изолация да запазите студените напитки наистина студени за дълго време.
Имате нужда от почивка в природата или на язовира и затова сме помисли вижте хамака с вградена хладилна чанта, който доставя незаменим комфорт.

Гледаш през прозореца на офиса, времето хубаво, и навлизат мисли как може сега да съм на една полянка с хубава гледка, а до мен барбекюто пуши, разнася се хубава аромат. Заредена хладилна чанта с тонизиращи напитки, удобни столчета и какво ли още не всичко това може да разгледате в категорията Къмпинг и хоби.