Пазарджик

Home/Пазарджик

Пазарджик е областен град, намиращ се в Южна България, административен център на община Пазарджик и на област Пазарджик, на 37 km западно от Пловдив и на 112 km югоизточно от София. Позициониран е на двата бряга на река Марица в западната част на Горнотракийската низина и е вторият най-важен културен и административен център.
Търговки обекти в града : за спортни стоки – Адидас, Булдозер, Моника Спорт, за техника – Технополис, Техномаркет, Зора; за хранителни стоки – Кауфланд, Билла, Лидъл, Тарита, Идея; за детски стоки – Хиполенд; за мебели – Явор, Брилянт, Ивели; за строителни материали – Синхро, Успех. В центъра на града се намира комплекс Сентрал Мол, а в индустриалната зона са разположени множество складове за търговия на едро.
Транспортна инграструктура – Автогарата и ЖП гарата са разположени в южните покрайнини на града. Градската транспортна мрежа в Пазарджик е от автобуси, които обхващат най-важните райони на града.

Оценка
VIP обяви/стандартни обяви
aquarium-bg.jpg
бул. „Александър Стамболийски“ 101, София, България
08899515300889951530
Ако сте любител на акваристиката и отглеждате декоративни рибки в аквариум – посетете Aquarium.bg най-големия магазин за акваристика в България. В онлайн магазина ще откриете различни […]
bgbelio.png
гр.Велингрдад, ПК 4600, бул. Съединение 220, Област Пазарджик
08787633730878763373
Българско мъжко, дамско и детско бельо и чорапи от най-добрите български фирми за бельо и трикотаж. В сайта ни можете да намерите продукти на утвърдени български производители на бельо ̵[…]
Разглеждате 2 резултата от бизнес каталога