Вайб Билд ООД

Home/Вайб Билд ООД
Verified
Vibe Build logo-01.jpg
бул. „Александър Малинов“ 87, 1715 ж.к. Младост 4, София, България

Ние от Вайб Билд ООД сме доказала се строителна фирма в София и София област. Екипът ни се състои от високо квалифицирани инженери и строители с доказан опит.
Успяхме да създадем строителна фирма, която с услугите си подобрява качеството на живот във Вашите жилища. Но освен подобряването на жилища, ние имаме участие в създаването на благоприятни условия за множество бизнеси в различни промишлености. Получаваме запитвания, относно крайните решения, що се отнася до строителство и строителни ремонти. Избирайки да работите с нас вие ще получите:
Гъвкав график – винаги ще се съобразяваме с Вашите ангажименти и лично време. Проявяваме разбиране и подхождаме коректно към уговорените часове.
Достъпни Цени – опитваме да предложим максимално конкурентни за сферата цени. Влизаме в положение на своите клиенти.
Специални намаления – винаги сме готови да предоговорим крайната цена в полза на клиента, особено при големи обекти.

Извършването на работата не е нашата крайна цел. Ние сме фирма, която се стреми да изгради репутация и искаме да виждаме положителните емоции на нашите клиенти дори и след завършването на проекта. За индивидуални оферти и съвети се свържете с нас на посочените детайли. А, за да разгледате нашите обекти, посетете сайта ни!